<$BlogRSDUrl$>

torsdag, december 14, 2006

Lidt flere billeder af Hanoi-trioen 

Far og Mathilde nyder livet på altanen. Det var inden vejret slog om og man stadig kunne lune sig i solens stråler.



Mathilde elsker både sine flasker med mælk samt den daglige dosis grød og frugtmos - og så selvfølgelig den fine klapvogn fra Filippa, Dorte og Bo. Det er skønt at sidde her og overskue verden - især hvis man bliver trillet lidt imens. Mange tak for køretøjet og også for fiffet med at lade Mathildemyret sidde i det, når det er tid til skemad. Så er det nemlig klart nemmest at styre, for den lille trunte vil så frygteligt gerne hjælpe til, men er bare ikke altid helt enig med mor og far om, hvordan det skal foregå ;-)




Mathilde er rigtig glad for sin seng og sover noget så godt. Det er et værre gammelt vakkelvornt monstrum og afskærmningen med lagner på siderne måske ikke det kønneste, men det virker!



Det er fedt at have den bærbare med og vi nyder løbende at kunne, om vi mon er heldige at finde en hilsen eller to hjemmefra i indbakken. SKYPE telefoni er intet mindre end genialt og her er Peter igang med den store palaver med hr. Svendsen i Ringsted. Og tænk sig: det koster gratis! Og det er vist meget godt med al det pjatrøv de to sludrechatoller kan få fyret af i sådan en snak ;-)



Og så er der lige endnu et julebillede af den lille familie.


Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?