<$BlogRSDUrl$>

fredag, december 15, 2006

Endnu flere billeder 

Efter en shoppingtur rundt i den noget støjende gamle bydel siddende i bæreselen hos far er det skønt at komme ind på en fredelig restaurant og blive sluppet fri.




Ikke mindst når man kan få lov til at ligge og råhygge på puderne, mens man filmer med mor og far samt fanger futter, triller og gumler i det medbragte legetøj. (Er der nogen der ved, om der også er en børnevenlig café i københavnsområdet med siddepuder på gulvet?)




Vi hygger nu allerbedst herhjemme og mors og fars kæmpestore seng er bare sååååååå dejlig at mule rundt på. Bare nu Mathildemyret - og vi andre ;-) - kan vænne os til 1½ mandssengen hjemme på Frederiksberg...




Hvor er arbejdstilsynet, når man skal bruge dem???
Disse gæve gutter er igang med at male facade og altaner på vores hotel. Det er næsten ikke til at holde ud at se på, når de hænger og dingler på deres siddebrædder lige ud for vores vinduer i 8. sals højde, når de balancerer på altanens rækværk mens de strækker sig farestruende for at kunne nå overkanten eller når de kækt springer fra altan til altan uden nogen som helst form for sikkerhedsgrej. De griner og snakker lystigt sammen, imens de flittigt svinger penslerne og min mave vender sig 117 gange blot ved synet af dem, for jeg har så meget "højderespekt", at jeg ikke engang tør kigge ud over kanten af rækværket på altanen. Pyha...




Comments:
Hej Dorthe og familie,

Ihhh det er altså sååååå fedt at kunne læse om jeres oplevelser, nu hvor vi ved at vi nærmer os, og alligevel venter ulideligt længe på at komme ud på samme tur som jer. I sælger det hele enormt godt, dejligt med de detaljerede beskrivelser om hende og jeres oplevelser her de første par dage/uger.
Bliv endeligt ved, i har en sulten fan her, der læser og tjekker for nyt hver dag!
Mange varme hilsener
Sidsel og Kristian
(som venter på at hente Nguyen Thi Lan Ahn)
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?