<$BlogRSDUrl$>

fredag, november 24, 2006

Vi kom, vi så og Mathilde erobrede os totalt 

Åh - hvor er hun altså dejlig vores lille Mathilde :-)))))))

Hun var i superduper fin form og tog første møde med mor og far i stiv arm. Vi blev studeret med stor interesse og hun ikke bare fandt sig i, men nød tydeligvis at blive dikkedikket, nusset, kysset osv. Det lader til, at hun generelt ser lidt tænksom og alvorlig ud, men der skal dæleme ikke meget til, før hun finder smilet frem og pludrer på livet løs. Kort efter vi var ankommet begyndte hun at se en smule træt ud, øjenene blev smallere og smallere og så faldt hun ellers trygt i søvn i fars arme. Det var tydeligvis noget, der gjorde den nybagte hands-on-far lykkelig, så i et pænt stykke tid vandrede han rundt med den sovende skønhed på armen og havde påfaldende blanke øjne. Efter luren, som hun rundede af i den seng, hun deler med sin kærlige plejer Mai og lille skønne Jeppe Long om natten, kom far på banen igen, for så skulle der gives flaske. Det hyggede såvel far som Mathilde sig vældigt med, men der røg dæleme ikke meget ned, for det var tydeligvis meget sjovere at få fat i sine fødder og at "filme" med far. Mor fik heldigvis også lov til at komme til og tog bl.a. den lille trunte med på tur rundt på børnehjemmet. Det hyggede vi os begge gevaldigt med. Mathilde virkede fuldstændig tryg og jeg nød at mærke hende, snuse til hende og give hende de første af utallige kys og kærtegn.

Kort sagt - vores datter er aldeles vidunderlig og det lader heldigvis til, at hun synes vi er helt OK og ret hyggelige. Det var skønt endelig at kunne være sammen med hende og vi er fuldstændigt forelskede i den lille dejlige skat.

Det bliver ikke til mere skriveri nu, for vi trænger meget til en lille lur og regner med at tage et smut i byen bagefter.

Comments:
Åhhhhhhhh, kære Dorte og Peter.
Hvor var det dejlig læsning at alt gik godt og alle er helt charmerede af hinanden.
Hun lyder simpelthen som verdens skønneste lille Mathilde-myr!
Jeg gad godt lige se jer nu, mon det bliver til meget søvn?? (eller så drømmer I nu godt ;-)), og senere går rundt i Hanoi med et fjernt, forelsket blik og et stort smil.
Dejligt, dejligt, dejligt!

Glæder mig til fortsættelse følger...;-)

Kærligst
May-Britt
 
Kære MOR & FAR :O)

Jeg sidder her og læser, med våde øjne, om jeres allerførste møde med lille Mathilde-myr......Er det ikke fantastisk, at man yager om på den anden side af jorden og får lige præcis det barn man er som skabt til :O) Dejlig beretning, og jeg kan sagtens se de nybagte far gå rundt, med sin lille datter i armene og have lettere våde øjne- min mand gjore nøjagtig det samme, og det er forsat siden :O) Skønt, dejligt møde i har haft- jeg glæder mig til fortsættelsen- hun lyder så lækker :O)

Mange knus & kærlige tanker fra det kolde nord.
Bettina, alias India
 
Hvor er det pragtfuldt - at sidde med Magnus og tårer og læse om jer og Mathilde og tårer!! Vi glæder os (med eller uden tårer) til at se jer alle igen.
Krammer fra fam. Rasmussen
 
Kære Dorte og Peter
Hvor dejligt I endelig er blevet forenet med jeres lille skønhed. Ja, jeg sidder helt med gåsehus og en enkelt tåre...
Selvfølgelig elsker hun allerede sin mor og far, for hun ved at de bliver fantastiske forældre.
Fortsat god tur.

Mange hilsner Lea
 
Pyyyyyyyyyyyyyyyyyh... Ih, det gik godt for alle! Vidunderlige fotos og skøn beretning - jeg sidder såmænd her med en klump i halsen.
Krammer til jer alle tre.
Moster Eva
 
Kære Dorte , Peter og Mathilde

I det samme jeg så de skønne billeder af jer sammen, så væltede tårene bare ud af øjnene. Det er overvældende at se jer sammen når man ved hvor meget der er ventet, tænkt og følt inden dette første møde. Tænker på jer alle tre og ønsker jer nogle rigtig dejlige dage.

Kæmpe kram til Mor, Far og Mathilde fra alle Kongersleverne
 
Hejsa MD OP og lille KM,
det er nogle fantastiske billeder I satte ud.
Lyder til, I har det godt. Savner og elsker jer.
Næste gang I ser hende så vær sød at give hende et ordenligt kram fra mig!!!!
Knuzzz Lisa ;-)
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?