<$BlogRSDUrl$>

torsdag, november 30, 2006

Så blev det endelig..... 

Så er det den store dag her i Hanoi, om nogle timer er der ceremoni og så får vi endelig Mathilde med os hjem.
Moderen er lige gået i bad - vi har begge sovet super i nat, dog ikke så mange timer - men nu er der masser af forventningsfulde og flyvegale sommerfugle i maven.

Alt her på vores midlertidige matrikel er gjort klar, sengen blev flyttet ind ved siden af vores seng i går. Vi fik også gjort pudslepladsen klar i badeværelset, faderen ordnede flasker - dog ikke uden en opringning til dagplejemoren på den anden side af gaden:-) (den anden familie der er ude for at hente deres lillesøster). Alt i alt blev reden gjort indflytningsklar på alle mulige måder.

Nu vil faderen også en tur under bruseren, så han kan se præsentabel ud, når han sådan skal holde tale for Peoples Comitee og så ellers være far for den lille guldklump:-)))

Comments:
Å kjære dere, nå er det snart sant og virkelig på alle mulige måter. Mathilde ER deres. Og dere er Mathildes. :o)

En kjempeklem på deres store dag fra Norge. Det er så stas å få følge dere!!!
 
Så er det endelig Matilde-dag! Den første i en uendelig række, for mon ikke fremover dagene bare vil være "Matilde-dage"... :-)?

Det er så dejligt at få lov at være med fra sidelinjen. Tak for den mulighed!!

Varme hilsner, Annike
 
Kære Peter, Dorthe og Mathilde, Hvor er det bare spændende! Vi følger ivrigt med, da vi selv håber på at komme afsted om en 6 ugers tid til sdammen børnehjem og hente Nyugen Thi Lan Anh. Jeres pige ser skøøøn ud. tillykke tillykke! Sidsel + Kristian
 
Hej Mathilde, Peter og Dorte.
I ønskes hjertelig tillykke med hinanden. Må I få et langt og lykkeligt liv med hinanden.
Mange kærlige hilsner
Helle Læsø
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?