<$BlogRSDUrl$>

torsdag, november 09, 2006

Papirerne endelig i orden 

Idag har vi fået melding om, at fejlen i papirerne nu er rettet (skønt!) og om at de dd. er blevet afleveret til de centrale myndigheder. Herefter går turen videre til provinsmyndighederne og så er det ved at være tid til at få en ceremonidato på plads. Hvornår det bliver er endnu uafklaret. Vi synes jo nok, det begynder at knibe gevaldigt med at nå det med en ceremoni nu på torsdag, men det kan desværre hverken af- eller bekræftes pt. Imorgen sidst på eftermiddagen skal vi senest give besked vedr. billetterne på mandag og vi er efterhånden helt indstillede på, at det bliver et "no go" i denne omgang. Selv om det da er mægtig træls, så er det som altid rart bare at have et eller andet at forholde sig til. Om ikke andet kan vi da komme til at holde weekend uden at være på "red alert", og det tror jeg, vi trænger til.

Til slut MANGE MANGE TAK for al jeres positive interesse og support. Det varmer og trøster fantastisk meget, nu hvor ventetiden og ikke mindst uvisheden for alvor "bider".

Comments:
Hvor djligt at fejlen nu er rettet. Jeg håber de arbejder hurtigt, så I kan komme af sted efter den lille snut. Og så må jeg sige at jeg tager hatten af for jer - at I ikke er blevet helt sindsyge endnu af al den ventetid.

Knus Lea
 
Hej Dorte.
Skønt, at der nu er ved, at være "orden" i tingene. Surt, hvis I ukke kommer af sted på mandag, men nu ved I da trods alt, at der er skred i sagen, og det er sq da positivt, ikk.
Må I få en dejlig weekend, som helt sikkert er en af de sidste, som vordende forældre.....
Knuz Helle Læsø
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?