<$BlogRSDUrl$>

tirsdag, august 08, 2006

Idag er det Mathildes månedsdag 

HURRA! HURRA!
HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!






Idag fylder Mathilde Huong 2 måneder og i morges havde Peter derfor sat flag ved lillepigens billede på kommoden i soveværelset og serverede kaffe på sengen for den bælgøjede mor (indrømmet: det får hun temmelig jævnligt... næsten dagligt faktisk og er megataknemmelig for det :-)))

Når den lille 2-måneders-jubilars far vender hjem fra dagens dont, er der dømt iskaffe og kage i haven i dagens anledning.

Det er vidunderligt for første gang at kunne fejre en mærkedag for Mathilde Huong og vi glææææder os sådan til, at vi forhåbentlig snart kan gøre det med hovedpersonen tilstede. Hendes 6-månedersdag ville vi frygteligt gerne kunne markere sammen med hende...

Igår modtog vi en postpakke til Mathildemyret. Vi havde via nettet købt en lækker sparkedragt på udsalg samt 2 styks ens bløøøøøøøde lyserøde Kaloo sutteklude med påsatte blomster, der holder fast på en lille cremefarvet kanin, der kan tages af og krammes, møfles samt savles til solo, hvis det skulle ønskes. Det er meningen, at den ene sutteklud med kanin skal sendes med næste hentehold til Mai Linh (og vi går da stærkt ud fra, at det bliver Dorte og Bo - venneparret der stod lige foran os på listen og for knap 2 måneder siden blev forældre til en anden lille superskøn pige). Den anden sutteklud tager vi med og har i reserve i fald, den første skulle blive væk.

Det er tanken, at "Lili" (sådan er kaninklud-tingen døbt fra producentens side og da det lyder mindst lige så godt som vores kiksede forsøg på at navngive kræet bliver det vist bibeholdt ;-)) skal fungere som overgangsobjekt og således forhåbentlig være en kendt kramme/trøsteting, der kan tages med fra det kendte liv på børnehjemmet til det nye, ukendte og indledningsvist garanteret utrygge liv hos mor og far (der dog muligvis kan kendes en smule på duften - lugten? ;-) - da Lili bliver nusset grundigt til af os på forhånd).

Da det samtidig er den allerførste gave Mathild Huong får af sine nye forældre, så den er selvfølgelig valgt med omhu. Vi udvalgte for længe siden en mulig drengegave og en mulig pigegave. Udover at det skulle være noget, der kunne fungere som hygge/trøsteting for små poder i alderen 0-36 mdr. så skulle det naturligvis være noget superkært, nusseblødt og ikke mindst maskinvaskbart (efter råd fra garvede forældre ;-)).

Her er den så! Den skønne Lili, der udover at være overgangsobjekt og første hands-on-gave fra mor og far nu også spiller rollen som 2-måneders gave. Akkedog - hvad en blød kanin da ikke altsammen må lægge små skuldre til...


Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?