<$BlogRSDUrl$>

onsdag, august 09, 2006

Hverdag med højt humør og god energi 

Nu er der ved at komme mere hverdagsstruktur på livet, og det er faktisk ikke så ringe endda. Peter har igen taget fat på projekt renovering og jeg er ved at få skaffet mig et overblik over har / mangler til Mathilde Huong, laver lister der skaber overblik over diverse gøremål, forsøger at få samlet op på mailkorrespondancen og så ellers i det hele taget at få bund i rod, vasketøj og nullermænd. Det er skønt at være igang igen og vi har begge højt humør og god energi. Det er også sundt for økonomien, at der igen er gået hverdag i den, for al den fejring og indkøbene til den lille trunte har tæret hårdt, så den står vist på fryseroprydning og studenterføde resten af måneden, men pyt med det, for det var aldeles SKØNT at feste, fejre og shoppe for fuld skrue :-) Det betyder dog desværre nok, at der går en rum tid, inden lillepigen får helt så fin en sut ;-)

Comments:
Kan denne ikke bare gøre det:) http://www.navnesutten.dk/
 
Åh jo, Mette, de er godt nok også fine - og prisen til at leve med, så der stadig er noget at leve af ;-)
 
Tak for sangen !! Der var ellers noget af et par sutter, men "lidt" mindre kan vel også gøre det, eller hva...
Held og lykke med renoveringen. Den gang for "hundrede" år (10) siden, da vi skulle hente den første (Lea), renoverede vi også. Uha vi havde travlt. Blev først færdig sent om aftenen, inden vi rejste til Kina. Så vi var lidt "svedte", da vi lettede, men vi blev færdige !!!!
Mange varme tanker og hilsner
Helle Læsø
 
> Helle

Joeh, vi ka' vel klare os med mindre - er trods alt ikke royale ;-)

Sjove og fine er de nu, men hvor og hvornår man liiige skulle bruge sådanne diamantbesatte sutteaggregater, aner jeg ikke :-))

Godt I lige nåede det med ombygningen i sin tid. Da jeg læste din kommentar op for Peter udbrød han bestemt og med skrækken malet i ansigtet: "Det stunt gør vi altså ikke efter!!!". Her knokles på for tiden, og det går fint fremad, så vi håber dæleme, at vi bliver færdige til den 1/10 som planlagt. X gerne for en sikkerheds skyld - eller gi' telefonnummeret til en god handy man ;-)
 
For syv søren! Det er lang tid siden jeg har været inde hos dig og læse og så er I skisme gået hen og blevet forældre imellemtiden!!!!!

Tunsind millioner gange tillykke med jeres smukke datter. Hvor er hun bare dejlig :-)
 
Må jeg have lov at spørge, hvordan er tidsrammen omkring at hente det lille pus? Er der sådan et gennemsnit for hvor længe? Eller er det lige så usikkert som at få barn i forslag?
 
Ja så tror jeg da også lige jeg begynder at bruge sut :-))) Tillykke med MaThildes 2 måneder - husk; at fordi vi ikke bruger omstændighedstøj, så betyder det ikke, at vi ikke kan få brug for tøj til omstændighederne ;-)Knus Hanne i sydens sol ;-)
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?