<$BlogRSDUrl$>

onsdag, august 02, 2006

Beretning fra lykkeboblen 

Så lykkedes det endelig at få sovet igennem. I seng ved midnat og op klokken 11 her til formiddag - og hvert sekund er blevet udnyttet til dyb og hårdt tiltrængt søvn. Aaaaaaahhhhhh....... Det er godt nok skønt at have energi igen - og at verden ikke vipper, tilter og bølger så sært, at den er lidt vanskelig at manøvrere sikkert rundt i ;-)

Igår blev det sidste papirarbejde for vores del klaret (allerede i weekenden faxede vi accepten af Mathilde Huong til AC og det var SÅ stort, da vi i mandags kunne "se hende" på ventelisten ud for vores sagsnummer som "accepteret barn" - og hun er altså ikke bare "accepteret", hun er ganske usigeligt højt elsket!). Vi fejrede gårsdagens afsendelse af kuverten med diverse attester med en lækker brunch siddende i solen på en café efterfulgt af en omgang babytøjsshopping. Vi købte ikke så meget, men kiggede en masse og erhvervede nogle få totalt lækre må-eje-sager til Mathildemyret. Turen blev rundet af med en god thaimiddag på "den lokale". Det var så skøn en dag og idag hvor jeg energimæssigt er mere "med i kampen" tegner til at blive mindst lige så god. Indtil videre har vi tullet bobleglade rundt herhjemme og fået klaret diverse praktiske småting og i eftermiddag skal vi besøge nogle rigtig gode venner og deres skønne datter (og kommende lillebror der pt. ligger og skvulper hyggeligt i mors efterhånden store mave) i deres sommerhus. Der er således lagt op til endnu en fejring af den lille Mathilde Huongs indtog. Vi medbringer naturligvis bobler og guf ad libitum samt ikke mindst alle 10 billeder i A4 størrelse og lamineret udgave, der kan tåle lidt af hvert. Det er i hvert fald grundigt testet, at de ikke tager skade af massevis af kys og kærlige nus (også totalt våde kys leveret af et vennepars lille skønne datter, der hyggeligt nok kommer fra samme børnehjem) - de bliver tvært imod bare bedre og bedre og bedre og ... :-)))))

Comments:
Genial ide, med navnet. Vores unger har også beholdt deres oprindelige navne. Den første hedder Jing, det er jo fint, og passer kanongodt til hende. Så fik vi nummer to...., så hedder hun "guddødemig" Xiaoying, ja nu var linien jo lagt med at beholde det oprindelige navn. Så nr. to er døbt Lærke xiaoying læsø. Hun kan jo altid slette det, hvis hun engang synes at det er FOR MEGET. Men vi har vænnet os til det. Det betyder forøvrigt: morgen helt (?).
Og Jing betyder: stille, rolig, og det passer !
Glæder mig til at følge Jer på Jeres vidre færd.
Vh.
Helle Læsø
 
PS. Glemte helt at skrive, at jeres Mathilde Houng, er helt og aldeles fuldstændig smuk og dejlig.
Helle Læsø
 
Kære MOR og FAR

Endnu engang tillykke med jeres smukke Mathilde. Nu er jeg vendt hjem igen og forventer en mere dybdegående beskrivelse af de sidste par dage og hvordan I har det.
Det lyder godt at I begge nu har fået sovet lidt igen, så kan I bedre nyde den dejlige nyhed.

Knus Lea
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?