<$BlogRSDUrl$>

torsdag, maj 11, 2006

Status 

Barn i forslag? Nope - endnu ikke.

Noget nyt om formidlingen? Desværre. Nummer 1 har netop idag haft kontakt med AC, der heller ikke i denne uge kunne bringe nyheder. Der er dog et par familier, der snart skal afsted for at hente deres små poder, så dem glæder vi os rigtig meget til at følge på sidelinjen.

Humør? Helt fint! Vi føler os glade, spændte og forventningsfulde, så optimistismen er i top.

Energi og overskud? Don't even ask!!! Vi får lavet det, vi skal, og har fundet os rimeligt til rette med, at buldrende bål af uforbrændt energi bliver vi vist ikke, så længe vi er i denne uforløste spændingstilstand.

Søvnproblemer? Peter har ingen vanskeligheder med at sove überhaubt. For mit vedkommende går det også rimeligt godt med det for tiden. Jeg veksler mellem at sove et par timer i underkanten den ene nat og så tage revanche med en ordentlig skraber den næste. Det mest fantastiske er de helt utrolige drømme, der fabrikeres i mit lille hovede for tiden. Blandt andet om børn, rejser til hidtil uudforskede egne af jorden, istandsættelse af lejlighed (drømte fx at det netop så fint istandsatte loft pludselig faldt ned i hovedet på os...). Vilde og mærkelige drømme.

Nye ting til Lillemyr? Jeps. Masser af gode sager købt såvel på sidste weekends babymesse og i Mødrehjælpens skønne butikker med brugt babygrej. Det er SÅ hyggeligt at købe lidt til den lille guldklump.

Hvad ellers? Tjaeee... spørg endelig bare løs... :-)

Comments:
Uha Dorte - Du kan også tro, at vi venter spændt på, om I dog ikke snart hører nyt (så vi også kan rykke lidt opad på listen - og også snart nå i mål).

Krydser fingre for at der snart sker noget - og at "spionerne" kan fortælle en masse nyt om nye små poder.

Forventningsfulde hilsner fra Janni
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?