<$BlogRSDUrl$>

lørdag, juni 25, 2005

Jydeland here we come 

Så er det imorgen vi triller afsted mod Jydelandet til 3 uger med afslapning, traveture, hygge i tosomhed samt med familien og forhåbentlig en helt masse sol og skøn feriestemning. Lige nu er der lige lidt stress på, da vi er kanontrætte, og stadig mangler en hel del pakkeri. Humøret er imidlertid i top og vi glæææder os usigeligt til at køre afsted i den lille bil med fuld skrue på musikken og ferien ventende forude :-)

Comments:
Jeg ved at det var en formidabel "jydetur", derfor ingen yderligere kommentarer til den.

Har lige været inde for at checke sidste nyt om Lillemyr. Enten er min skærm for lille, så jeg ikke kan se alt, eller også må jeg (med stor, stor glæde) konstatere at Dorte nu sover/opholder sig i sin seng om natten, i stedet for at sidde søvnløs foran computeren :-) knus fra faster søs
 
Tak for din søde hilsen, faster søs.

Ja, det var intet mindre end en en formidabel jydetourné - skønt at have så god tid til at hygge og sludre.

Jeg skal ikke kunne udtale mig om, hvorvidt din skærmstørrelse er passende - eller om dine briller trænger til pudsning :-) - men selv med lup har man ikke kunnet finde nyt herinde i lang tid. Jeg har simpelthen ikke orket at skrive, da det bare har været lidt for surt.

På trods af at man ikke kan beskylde mig for at være søvnløs for tiden, så er det dog lykkedes at få fabrikeret en ny lang Lillemyr-epistel - og det var faktisk rigtig rart, så tak for skubbet :-)
 
Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?