<$BlogRSDUrl$>

søndag, juni 12, 2005

The Amelia Movie, interessante artikler og velkommen til Rynke... 

Der er dømt sløv og hyggelig søndagsstemning her i det frederikbergske, hvor vi er ved at genvinde energien igen ovenpå specialeeksamen + sommerfest på jobbet for Peters vedkommende og efter en aktiv uge på jobbet, der blev rundet af med en overnatningstur med 6./7. specialklasse i shelter for mit vedkommende. Ret hyggeligt men dæleme også udmattende, så det er godt, der ikke er det vilde på programmet idag. Noget er dagen er blevet brugt på at tjekke adoptionshjemmesider ud, og et besøg på Adoptionzone bød på et supergodt link til en amerikansk hjemmeside om en familie, der har adopteret en lille pige fra Kina. Nogle af familiens venner har lavet en rigtig fin lille film om ventetid og overdragelse. Den varer 10 minutter, og er noget så rørende. Vi kan ligeså godt tilstå, at den gav en klump i halsen, fugtige øjne og mere til :-) Tag et smut forbi deres hjemmeside, se The Amelia Movie og få renset tårekanalerne.

For nylig blev der på Adoptionzone desuden henvist til en vældig interessant artikel om tilknytningsproblemer hos adoptivbørn. Artiklen er skrevet af cand. psych. Niels Peter Rygård, der selv er adoptivfar. Det er en længere sag, men den er letlæst og bestemt værd at ofre tid på. På ACs hjemmeside finder man iøvrigt en anden vældig interessant artikel af Niels Peter Rygård. Den har tidligere været bragt i Dansk Psykolognyt marts 2005 og har titlen: Adoptivbørn i pubertet - erfaringer fra familieterapi. Endnu en læsværdig artikel om adoption i psykologisk perspektiv finder man i det seneste nummer af Alverdens Børn på Danadopts hjemmeside. Her er det psykolog Robert Johansen, der selv er adopteret, som skriver om øget interesse for krisepsykologi i forståelsen af adoptionsproblematikker.

Nok om film og artikler for nu, og over til noget mindst ligeså interessant: endnu en udvidelse af Lillemyrs samling af bløde venner. Noget af farmands sommerfest foregik i Tivoli, og ligesom sidste sommer hjembragte han en bamse til Lillemyr. Sidste år flyttede Giraf-øgle ind. Den blev vundet ved at farmand eksercerede sin præcisionsskydning og den er en kær og pudsig gul, lilla og ceriserød skabning med prikker, striber, lang hals, fire korte ben og små girafagtige horn i panden. Denne gang resulterede en omgang rickshaw-ræs i en lille blød og sød lysebrun bamse med lidt løs hud, som derfor er døbt Rynke. Farmand opponerede på det bestemteste mod navnet Rynkerøv selv om bamsedyret bestemt ikke kan prale med baller af stål - med hvem gider også putte med så bastante attributter?

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?