<$BlogRSDUrl$>

fredag, januar 21, 2005

Den er god nok :-) 

Så er det (næsten) officielt med hoppet på de seks pladser på ventelisten. På ACs venteliste er det kun anført, at to familier har accepteret barn, men idag har de bragt nyt om Vietnam-formidlingen på hjemmesiden og forklarer blandt andet, at der er fire børn mere på vej i forslag, så den er skam god nok:

Aktuelt har to nye familier på ventelisten accepteret børn. Deres sager er nu ved at være klargjorte, og de vil blive sendt til Vietnam fortløbende. Derudover er vores børnelæger ved at vurdere papirerne på fire børn, som vi forventer at kunne bringe i forslag i løbet af de næste uger. Disse familier har således ventet ca. 10 måneder fra valg af Vietnam, og til vi har kunnet bringe et barn i forslag til dem. Disse sidste fire familiers sager vil også blive sendt til Vietnam fortløbende, som de er klargjorte til. Vores nye Vietnam-familiers udrejse vil være fri af den flaskehals med at få hjemtaget børn, som vores første 48 familier har været og er plaget af. Vi håber, de seks nye familier, vil kunne hente deres børn i juni/juli måned.

Det ser altså ud til, at der er ved at komme styr på sagerne igen, og at de senest udmeldte prognoser holder. Dette bekræftes af de familier, der lige nu er i Vietnam for at hente børn. Et af parrene fortalte om, hvordan en af ACs vietnamesiske kontaktpersoner knokler nærmest i døgndrift for, at de ventende familier kan rejse ud og blive forenede med de små trolde. Hatten af for det :-)

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?