<$BlogRSDUrl$>

onsdag, september 29, 2004

De to første familier rejste til Vietnam idag 

Hold da helt op som der lige pludselig kommer gang i sagerne nu. Netop idag er de to første familier rejst til Vietnam for at hente deres poder hjem. Det er langt tidligere end forventet og en supergod nyhed, der bragte stor glæde i det lille hjem.

AC annoncerede nyheden på deres hjemmeside idag, og lancerede ved samme lejlighed en særlig venteliste over, hvem der kan rejse ud og hente barn. Det er et supergodt initiativ, der gør det muligt at følge med i, hvordan det skrider frem med formidlingerne. AC fortæller også lidt om de nye procedurer vedr. formidlingen, og vi glæder os særligt over, at det for fremtiden er meningen, at de kommende forældre besøger barnet på børnehjemmet i dagene før overdragelsesceremonien. Det giver mulighed for, at der kan etableres kontakt i barnets kendte og trygge omgivelser. Som vi ser det, er det et kæmpe fremskridt, og vi glæder os til, at få lov til at lære Lillemyr at kende på hjemmebane, samt at få mere kendskab til de mennesker og den hverdag, der har præget Lillemyrs første tid.

I sidste indlæg brokkede vi over ACs mangelfulde kommunikation. Denne gang vil vi istedet runde af med en kæmpestor ros for et supergodt informationsniveau vedr. Vietnam-formidlingen på hjemmesiden på det seneste. Især glæder vi os over det fantastisk gode initiativ med udrejseoversigten. Supergodt gået :-)

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?