<$BlogRSDUrl$>

mandag, april 19, 2004

Michelle Pfeiffer, Walt Disney, Ozzy Osbourne, Harry Belafonte & Steven Spielberg 

... hvad har de i grunden til fælles med hinanden - og med os?

Og hvad har John Lennon, Marilyn Monroe, Carl Theodor Dreyer og Nelson Mandela dog til fælles?

Jo, ifølge den amerikanske side Adoption Celebrites (underside til adoption.com), så er førstnævnte allesammen adoptivforældre, mens sidstnævnte skulle være adopterede.

Der er også en hulens masse andre kendte mennesker, der enten er adopterede eller har adopteret og på Famous Adoptees, der er en underside til Fostering Perspectives, er der også en lang og interessant liste. Jeg ved ikke helt, hvad man skal bruge disse oplysninger til, udover at det naturligvis må være meget rart for adopterede at have positive og kendte rollemodeller. Her i huset har vi hygget os meget med, at man som adopteret åbenbart har rimeligt gode odds for at komme til at tage bolig i det hvide hus, da såvel Bill Clinton, Nancy Reagan, Gerald Ford som Eleanor Roosevelt alle skulle være adopterede. Ved at adoptere antager vi altså, at vi kraftigt forøger vores chancer for at få lov til at komme indenfor i det ovale værelse :-)

Der er jo så meget, man kan hygge sig med, mens man venter på at komme videre i adoptionsprocessen og at studere listerne over celebre adopterede samt adoptanter er så afgjort en af de mere morsomme sysler.

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?