<$BlogRSDUrl$>

onsdag, april 14, 2004

Dukker, dukker, dukker 

Det med mørke dukker med hhv. asiatiske, afrikanske træk mv. har der været stor interesse for, da det åbenbart har voldt mange en del problemer at opstøve disse. Jeg iler derfor med at tilføje flere gode idéer til steder, hvor de kan købes. Også disse idéer stammer fra tidligere omtalte mailingliste adoptionsdebat på Yahoo.

Blandt andet er der et fransk firma, der producerer kvalitetsdukker af mærket Carolle i mange størrelser og med forskelligt etnisk udseende. Disse kan købes i eksklusive børne- og legetøjsbutikker, og er bl.a. at finde i FIX-Idé på Godthåbsvej på Frederiksberg, der viser et udvalg af dem på deres hjemmeside.

På siden www.multiculturaldolls.com, der særligt henvender sig til adoptivfamilier, er der også Carolle-dukker, men tillige et bredt udvalg af andre dukker i alskens størrelser, kulører og typer. Dette link er iøvrigt tilføjet ude i venstre side.

Desuden findes såvel Barbie som Bratz i mørke versioner, så i virkeligheden er der vel i grunden et ret bredt udvalg, når man altså bare lige ved, hvor man skal lede.

Det er godt nok guld værd med et netværk, hvor man kan stille spørgsmål samt udveksle tanker, idéer og erfaringer, så hip hip hurra for mailinglister :-)

Comments: Send en kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?